هیوا افضلی، ملی‌پوش کرمانشاهی تیم ملی آب‌های آرام ایران، در حالی این روزها در اردوی آماده‌سازی تیم ملی حضور دارد که همزمان در رقابت‌های لیگ برتر کشور نیز به میدان رفت و با کسب عنوان پرامتیازترین ورزشکار لیگ، یکی از چهره‌های شاخص این مسابقات لقب گرفت.

افضلی در گفت‌وگو با خبرنگار جام ورزش، لیگ برتر را فرصتی ارزشمند برای افزایش آمادگی ذهنی ورزشکاران پیش از رقابت‌های مهم بین‌المللی دانست و اظهار کرد: «لیگ برای ما یک تمرین بسیار خوب است؛ مسابقه‌ای که از نظر روانی کمک می‌کند شرایطی نزدیک به رقابت اصلی را تجربه کنیم و آماده‌تر وارد میدان شویم.»

وی با اشاره به اهمیت ویژه لیگ امسال افزود: «این دوره برای من اهمیت بیشتری داشت، زیرا بازی‌های آسیایی ناگویا را پیش رو داریم. با وجود اینکه به دلیل قوانین لیگ، وزن قایقم نسبت به شرایط استاندارد مسابقات بیشتر بود، اما از رکوردی که ثبت کردم رضایت دارم و عملکردم را مثبت ارزیابی می‌کنم.»

این ملی‌پوش کرمانشاهی درباره برنامه‌های اردوی تیم ملی نیز گفت: «پس از پایان لیگ و انجام تست‌های آکادمی ملی المپیک، با نظر کادر فنی تمرکز ما در این اردو روی استراتژی مسابقه میکس و همچنین حفظ کیفیت تکنیکی در بخش پایانی مسیر مسابقه است؛ بخشی که معمولاً نقش تعیین‌کننده‌ای در نتیجه نهایی دارد.»

افضلی با بیان اینکه رقابت‌های لیگ نقشی در انتخاب اعضای تیم ملی ندارد، تصریح کرد: «لیگ بیشتر برای ایجاد رقابت بین باشگاه‌ها و حمایت مالی از ورزشکاران برگزار می‌شود، اما از نظر آمادگی مسابقه‌ای و حفظ شرایط ذهنی، تأثیر بسیار مثبتی دارد.»

وی درباره اهداف خود در مسابقات پیش‌رو نیز اظهار داشت: «در ماده ۲۰۰ متر انفرادی رقابت بسیار نزدیک و حساس است. به رکورد هدفم نزدیک شده‌ام و اکنون بیش از هر چیز می‌خواهم آمادگی روانی خود را برای رقابت در بالاترین سطح افزایش دهم.»

این قایقران ملی‌پوش، پوشیدن لباس تیم ملی را مسئولیتی بزرگ دانست و گفت: «ورزشکار تیم ملی وظیفه دارد حتی برای چند لحظه هم که شده، باعث شادی مردم کشورش شود و نسل آینده را به ورزش و سبک زندگی سالم تشویق کند.»

پرامتیازترین ورزشکار لیگ برتر آب‌های آرام همچنین از آغاز اردوی بعدی تیم ملی در اردبیل خبر داد و افزود: «پس از این اردو، تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان راهی لهستان خواهد شد.»

افضلی در بخش دیگری از صحبت‌هایش از نقش نادیا تالانک، مربی تیم ملی، در روند پیشرفت خود قدردانی کرد و گفت: «خوشحالم که دوست و همشهری‌ام نادیا تالانک امروز به‌عنوان مربی در کنار تیم ملی حضور دارد. حضور او تأثیر زیادی در پیشرفت من داشته و امیدوارم این ترکیب کرمانشاهی بتواند در بازی‌های آسیایی ناگویا نتایج ارزشمندی برای ایران کسب کند.»

ملی‌پوش کرمانشاهی در پایان با اشاره به مشکلات رشته قایقرانی، خواستار حمایت بیشتر مسئولان شد و گفت: «در روزهای جنگ، به دلیل نبود فضای مناسب تمرین در کرمانشاه، مجبور شدم برای ادامه تمرینات به بابلسر بروم و حتی قایق استاندارد هم در اختیار نداشتم. انتظار دارم اداره کل ورزش و جوانان و همچنین حامیان مالی، توجه بیشتری به قایقرانی داشته باشند. تأمین یک قایق مناسب و جذب اسپانسر می‌تواند مسیر پیشرفت ورزشکاران این رشته را هموارتر کند و امیدوارم با دیده شدن بیشتر در فضای رسانه‌ای، امکان جذب حامی مالی نیز فراهم شود.»

نویسنده