هادی فرهمند، بازیکن فوتبال ساحلی استان کرمانشاه، قرارداد خود را با تیم لیگ برتری فولاد هرمزگان برای یک فصل دیگر تمدید کرد تا همچنان با پیراهن این تیم در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور به میدان برود.

به گزارش جام ورزش ، فرهمند فصل گذشته همراه با فولاد هرمزگان عملکرد موفقی را به نمایش گذاشت و در پایان رقابت‌ها، سهم مهمی در قهرمانی این تیم در لیگ برتر فوتبال ساحلی ایران داشت.

این بازیکن کرمانشاهی همچنین در عرصه ملی نیز سابقه درخشانی دارد و قهرمانی مسابقات المپیک ساحلی و نایب‌قهرمانی رقابت‌های مشترک‌المنافع را با تیم ملی فوتبال ساحلی جمهوری اسلامی ایران در کارنامه خود ثبت کرده است.

تمدید قرارداد هادی فرهمند با فولاد هرمزگان، نشان از اعتماد کادر فنی این تیم به توانایی‌های این بازیکن باتجربه دارد و انتظار می‌رود وی در فصل جدید نیز نقش مؤثری در موفقیت‌های نماینده هرمزگان ایفا کند.

نویسنده