هدف از برگزاری این مسابقات، آمادگی بانوان برای حضور موفق در رقابت‌های بین‌المللی و بازی‌های آسیایی ماکویا ۲۰۲۶ عنوان شده است.

 

به گزارش پایگاه خبری جام ورزش، مراسم قرعه‌کشی اولین دوره مسابقات کاپ آزاد لیگ سپک‌تاکرا بانوان، عصر روز چهارشنبه ۱۴ آبان ماه با حضور مریم آقا سید عزیزاله، نایب رئیس انجمن سپک‌تاکرای کشور، رئیس کمیته داوران و سرپرستان تیم‌ها برگزار شد.

 

این رقابت‌ها با شرکت ۱۴ تیم از اقصی نقاط کشور به میزبانی کرمانشاه و در مجموعه ورزشی امام خمینی(ره) انجام خواهد شد.

 

در این مراسم، مریم آقا سید عزیزاله با تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه، از حمایت‌های همه‌جانبه حمیدرضا عزتی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، محمدرضا زارع رئیس انجمن سپک‌تاکرای کشور، رضا رستمی مسئول انجمن سپک‌تاکرای استان و امید شیری رئیس کمیته داوران انجمن سپک‌تاکرای کشور برای برگزاری و میزبانی این دوره از رقابت‌ها تشکر و قدردانی کرد.

 

نایب رئیس انجمن سپک‌تاکرای کشور با اشاره به اهداف برگزاری این مسابقات، گفت: «هدف اصلی، آمادگی بانوان برای حضوری موفق در مسابقات بین‌المللی و آسیایی پیش‌رو است تا بتوانیم بهترین نتایج را کسب کنیم. مهم‌ترین هدف، شرکت در بازی‌های آسیایی ماکویا ۲۰۲۶ است.» وی افزود: «استعدادیابی، برگزاری مسابقات داخل‌استانی و دوره‌های آموزشی، گام‌های متعددی بوده که اولین گام آن برگزاری این رقابت‌هاست.»

 

عزیزاله در ادامه به فرمت برگزاری مسابقات اشاره کرد و توضیح داد: این دوره از رقابت‌ها در دو زمین و در چهار گروه (دو گروه ۴ تیمی و دو گروه ۳ تیمی) و به صورت جدول MW برگزار خواهد شد تا تیم‌ها به رقابت با یکدیگر بپردازند.»

 

این مسابقات به عنوان نخستین گام در راستای توسعه سپک‌تاکرای بانوان و شناسایی استعدادهای جدید در سطح کشور، نقش مهمی در آماده‌سازی تیم‌های ملی برای رقابت‌های آینده ایفا خواهد کرد.

✍️ مهدی حشمتی

 

نویسنده