آیین گرامیداشت روز خبرنگار و تجلیل از برگزیدگان هشتمین جایزه جهانی انجمن بین‌المللی خبرنگاران ورزشی (AIPS) با حضور جمعی از مسئولان ورزش کشور و فعالان رسانه‌ای در ایوان شمس تهران برگزار شد.

به گزارش جام ورزش، آیین گرامیداشت روز خبرنگار و تجلیل از برگزیدگان هشتمین جایزه جهانی AIPS با حضور عبدالحمید احمدی، رئیس انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران، سیدمناف هاشمی، معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی‌نژاد، دبیر کمیته ملی المپیک و حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد.

در این مراسم ضمن تجلیل از برگزیدگان هشتمین دوره جایزه جهانی AIPS، از روزبهانی، همسر شهید محمود صارمی، خبرنگار شهید جمهوری اسلامی ایران نیز تقدیر شد.

سیدمناف هاشمی، معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان، در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور، به‌ویژه شهدای عرصه ورزش و رسانه، از تلاش خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای تقدیر کرد.

وی با اشاره به دشواری‌های حرفه خبرنگاری اظهار داشت که اگرچه جنس سختی‌های این حرفه با دشواری‌های نیروهای حاضر در میدان‌های جنگ متفاوت است، اما در بسیاری از موارد می‌تواند هم‌سطح و دشوار باشد.

هاشمی خبرنگاران را چراغ آگاهی جامعه و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دانست و بر اهمیت فعالیت رسانه‌ها به‌ویژه در شرایط دشوار تأکید کرد.

معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان همچنین با ابلاغ پیام وزیر ورزش و جوانان به جامعه رسانه‌ای ورزش کشور، از آمادگی این وزارتخانه برای حمایت از رسانه‌ها خبر داد و گفت برخی مسائل و مشکلات مطرح‌شده از سوی خبرنگاران قرار است در قالب تفاهم‌نامه‌ها و برنامه‌های مشترک پیگیری شود.

در بخش دیگری از این مراسم، از سارا (منیر) دشتی، خبرنگار و فعال رسانه‌ای کرمانشاهی و از برگزیدگان هشتمین جایزه جهانی AIPS نیز تجلیل شد.

دشتی طی سال‌های گذشته در حوزه‌های ورزشی و اجتماعی فعالیت داشته و با ارائه آثار مختلف در جشنواره‌ها و رویدادهای ملی و بین‌المللی، موفق به کسب عناوین مختلف شده است. وی دانش‌آموخته دکترای علوم سیاسی، صاحب امتیاز و مدیرمسئول هفته‌نامه «پویندگان غرب» و عضو هیئت‌رئیسه انجمن ورزشی‌نویسان ایران ـ شعبه کرمانشاه است.

جایزه جهانی AIPS از رویدادهای معتبر بین‌المللی در حوزه روزنامه‌نگاری ورزشی به شمار می‌رود و حضور خبرنگاران ایرانی در میان برگزیدگان این رقابت، نشان‌دهنده ظرفیت جامعه رسانه‌ای کشور در عرصه بین‌المللی است.

در سال‌های اخیر خبرنگاران کرمانشاهی نیز حضور قابل توجهی در رویدادهای معتبر رسانه‌ای داشته‌اند. از جمله سیدمحمد موسوی، روزنامه‌نگار کرمانشاهی، که در سال ۲۰۲۳ در بخش مقاله و یادداشت جایزه جهانی AIPS به عنوان برترین خبرنگار آسیا معرفی شد.

تداوم حضور خبرنگاران ایرانی و به‌ویژه روزنامه‌نگاران کرمانشاهی در چنین رقابت‌هایی، ظرفیت بالای رسانه‌های ورزشی کشور برای حضور در عرصه‌های بین‌المللی را نشان می‌دهد؛ ظرفیتی که حمایت بیشتر نهادهای متولی ورزش و رسانه می‌تواند زمینه رشد و موفقیت‌های بیشتر آن را فراهم کند.

نویسنده

  • مریم قوی
    خبرنگار ، مجری و عکاس ورزشی و اجتماعی حوزه زنان -
    عضو هیات رئیسه انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی استان کرمانشاه -
    خبرنگار سابق روزنامه شرق و هفته نامه غرب -
    کارشناس آمار

    مشاهده همه پست‌ها