آرش بهمنی مجد در نشست خبری اعلام کرد که این استان در تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۰۸ میزبان مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در تمامی رده‌های سنی خواهد بود.

این رویداد بزرگ پس از ۱۳ سال به میزبانی کرمانشاه برگزار می‌شود و فرصتی برای نمایش استعدادهای ووشوکاران استان فراهم می‌آورد.

رئیس هیئت ووشو استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت این مسابقات برای توسعه ورزش ووشو در استان، گفت: “میزبانی این رویداد بزرگ نشان‌دهنده توانمندی‌های کرمانشاه در برگزاری مسابقات ورزشی است و امیدواریم با همکاری تمامی نهادها، این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار شود.”

وی همچنین از حضور ووشوکاران در بخش‌های ساندا و تالو خبر داد و از شهردار کرمانشاه و عوامل اجرایی کمیته برگزاری مسابقات به خاطر همکاری و حمایت‌هایشان تشکر ویژه‌ای کرد.

بهمنی مجد خواستار حضور استاندار ورزش دوست کرمانشاه در محل برگزاری مسابقات شد تا این رویداد به بهترین شکل ممکن برگزار گردد.

این مسابقات نه تنها فرصتی برای نمایش استعدادهای ووشوکاران استان است، بلکه به تقویت روحیه ورزشی و همبستگی در جامعه نیز کمک خواهد کرد. با توجه به پیشینه قوی کرمانشاه در ورزش‌های رزمی، انتظار می‌رود که این رویداد به موفقیت‌های بزرگی دست یابد و به رشد و توسعه ورزش ووشو در سطح ملی کمک کند.

در این نشست، بهمنی مجد از حضور دو تیم قوی الف و ب بانوان کرمانشاه خبر داد که شامل ووشوکارانی چون دیانا رحیمی در بخش ساندا و زهرا کیانی در بخش تالو هستند.

وی افزود : این دوره از رقابت ها با حضور ۳۴ استان از سراسر کشور و بیش از ۳۷۰ ورزشکار برگزار و ۴۵ داور کشوری و ملی این مسابقات را قضاوت خواهند کرد.

وی در پایان گفت : افتتاحیه این مسابقات در تاریخ نهم اردیبهشت ماه، همزمان با روز دختر، در مجموعه ورزشی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

نویسنده