0 0
Read Time:۳ Minute, 25 Second

استاندار کرمانشاه به همراه معاونان در نشستی که به مناسبت هفته دولت با حضور خبرنگاران برگزار شد اظهار داشت : تا پایان سال ۵۰۰۰ هزار واحد مسکن مهر به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری اجتماعی ورزشی، جام ورزش : مهندس بازوند استاندار کرمانشاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت سرو و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین، عنوان کرد :
انشالله ما بتوانیم راه آن امام عزیز را ادامه دهیم و سرلوحه کار خود قرار دهیم، امروزه هر موفقیتی در فرهنگ ایثار و شهادت می بینید، فرهنگ جهادی است که در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به آن اشاره نمودند، قطعا سرچشمه این فرهنگ از فرهنگ عاشورایی است.

استاندار کرمانشاه در این نشست که مصادف با روز پزشک در سالن شهدای دولت استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود : این روز را به پزشکان این مرز و بوم تبریک می گویم ، با وجود ویروس مرگبار کرونا کادر درمان با به خطر انداختن جان خود برای حفظ جان مردم و بهبود سلامت جامعه از خود ایثار و گذشت نشان می دهند، که این امر جای تقدیر و تشکر دارد. درود و سپاس می فرستیم به نثار روح شهدای سلامت در ایران اسلامی، ایثار در دو نقطه به اوج خود رسید، یکی در دوران هشت سال دفاع مقدس و دیگری ویروس ملی کرونا، بحق اینجاس که سوگند نامه ای را که خواندند و بدآن عمل می کنند.

وی فرارسیدن هفته دولت را گرامی داشت و بیان کرد: یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر که الگو ساده زیستی ، توجه به محرومین و… در دولت و حتی زندگی شخصی از صفات این شهیدان بود را سرلوحه کار خود قرار دهیم، این روش مدیریت امروزه در کشور کم بچشم می خورد.

مهندس بازوند در خصوص پروژه های که در هفته دولت افتتاح یا کلنگ زنی خواهند شد، تصریح کرد: ۸۱۰ پروژه اقتصادی و عمرانی با اعتباری بالغ بر ۳۹۷۱ میلیارد تومان و از این تعداد ۱۳۵ پروژه در حوزه اقتصادی و ۶۷۵ پروژه در حوزه عمرانی است.و افتتاح این پروژه ها ۲۴۲۵ نفر اشتغالزایی به همراه خواهد داشت.

مهندس بازوند با اشاره به اینکه ۳ بحران را در دوران تصدی استانداری کرمانشاه تجربه نموده است، گفت : بزرگترین زلزله در غرب کشور با ۷/۳ ریشتر در رشته کوه های زاگرس، در یک قرن گذشته چنین زلزله ای اتفاق نیفتاده، این یک بحران بزرگ است که در استان با آن مواجه شدیم. پس از گذشت هزار روز کمتر از سه سال نوسازی و بازسازی بصورت جدی در مناطق زلزله زده صورت گرفت، ۱۳۱ هزار واحد مسکونی احداث و یا تعمیر شدند، فضاهای آموزشی درمانی نوسازی و بازسازی جدی انجام شد.

استاندار کرمانشاه بیان کرد : بحران دوم سیل بود که ۲۵ استان را درگیر خود کرد، با مدیریت و همکاری مردم توانستیم خسارات را کاهش دهیم، در زمان سیل ۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی را آب گرفته بود که خوشبختانه خسارت جانی نداشتیم.

وی در ادامه افزود : از ۲۱۸۵ واحد مسکونی که در سطح استان بر اثر سیل تخریب شده اند ، توانستیم ۲۰۳۴ واحد آن را بازسازی کنیم، که در آینده نزدیک با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

مهندس بازوند بحران سوم را کرونا خواند و گفت : با همکاری مردم و نقش رسانه های در خصوص رعایت کردن کامل پروتکل های بهداشتی توانستیم به وضعیت مطلوبی دست پیدا کنیم، چندین بار مورد تقدیر ستاد ملی کرونای کشور توسط دکتر روحانی رئیس جمهور محترم قرار گرفتیم، این تقدیر متعلق به مردم است. با توجه به ایام محرم از مردم و هیات مذهبی انتظار داری رعایت کامل پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.

وی از دیگر کارهای مهم دولت تدبیر امید را مسکن مهر عنوان کرد و گفت : در دولت نهم و دهم ۵۰۶۷۶ واحد مسکن مهر ثبت نام شده بودند. که از این تعداد ۱۹۶۴۵ واحد با ۳۹٪ در دولت گذشته به اتمام رسید. و اما در هفت سال دولت تدبیر و امید با ۵۰٪ توانست ۲۴۹۴۸ واحد مسکونی را تحویل صاحبان مسکن مهر دهیم ، در حال حاضر ۵۰۰۰ هزار واحد را در دستور کار داریم که تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید، در هفته دولت نیز ۱۶۰۰ واحد بهره برداری می شوند.

خبرنگار : مهدی حشمتی

Happy
Happy
۰ %
Sad
Sad
۰ %
Excited
Excited
۰ %
Sleepy
Sleepy
۰ %
Angry
Angry
۰ %
Surprise
Surprise
۰ %