0 0
Read Time:۲ Minute, 20 Second

در مسیر توسعه و پیشرفت و تعالی کشور باید امورات را به سازمان‌های مردم‌نهاد ، بخش خصوصی و مردم واگذار کنیم

به گزارش پایگاه خبری جام ورزش : این نشست به ریاست فضل اله رنجبر فرماندار ورزش دوست کرمانشاهی با حضور مصطفی باباملکی ریاست اداره و اعضای سازمانهای مردم نهاد شهرستان کرمانشاه ، پیش از ظهر امروز “دوم” بهمن ماه در محل سالن جلسات فرمانداری کرمانشاه برگزار شد.

فرماندار کرمانشاه در ابتدای سخنان خود خطاب به مصطفی باباملکی ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه و دیگر پرسنل این اداره گفت : با وجود ماموریتهای مختلف ، محدودیت‌های اعتباری و کمبود امکانات ، زیادی که وجود دارد، به نحوء شایسته وظایف محوله را انجام می‌دهند و یکی از مدیران بسیار خوب و شایسته در حوزه شورای اداری شهرستان کرمانشاه ، جناب آقای مصطفی بابا ملکی و همکارانشان می باشند که از زحمات این عزیزان تشکر و قدردانی می نمایم.

وی افزود : در کشورهای توسعه یافته می‌بینیم نقش مشارکت در سرنوشت آن کشورها خیلی فعال و پر رنگ بوده است ، هر جایی که مشارکت مردم ، مشارکت جوانان و مشارکت سازمانهای مردم نهاد در امورات یک کشور انجام گیرد یک کشور قوی شکل خواهد گرفت.

وی عنوان کرد : سازمان‌های مردم‌ نهاد می‌توانند در پیشرفت و تعالی یک کشور بسیار بسیار موفق باشد و این نکته خیلی مهم است کشوری داریم که در مسیر توسعه قرار گرفته است ، به سازمان‌های مردم‌ نهاد بهاء دهیم و تقویت کنیم و خیلی از امورات را آنها برای اجرا واگذار کنیم، قطعاً شاهد موفقیت‌های بهتری خواهیم بود. تجربه به ما ثابت کرده هر کاری را به سمن ها یا سازمان‌های مردم‌نهاد واگذار کنیم به خوبی از عهده آن برخواهند آمد.

وی عنوان کرد : در حال حاضر خیلی از امورات ، همانند ماده ۱۶ اداره بهزیستی ، که محل نگهداری معتادان است به سمن ها واگذار شده ، در اداره ورزش و جوانان همانطور که آقای باباملکی بیان نمودند ، بخشی از کارها و امورات مسابقات که جنبه بین المللی دارد به سمن ها واگذار شده و چقدر زیبا با نظم و دقت بالا انجام گرفت .

فرماندار کرمانشاه تصریح کرد : در مسیر توسعه ، پیشرفت و تعالی کشور باید امورات را به سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی و مردم واگذار کنیم ، هر چقدر حضور مردم و سازمان های مردم نهاد در اجرای کارها پررنگ تر باشه ، شاهد موفقیت بیشتری خواهیم بود ، جمعیت های مردم نهاد در فصل زمستان بصورت خود جوش اقدام به کاشت نهال و در طول سال نیزحفظ و نگهداری را بخوبی انجام می دهند.

در پایان این نشست به پاس زحمات فضل اله رنجبر فرماندار کرمانشاه و سیروس خانی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری در برگزاری هر چه باشکوهتر مسابقات بین المللی کشتی آزاد جام جهان پهلوان تختی که به میزبانی کرمانشاه برگزار شد با اهداء لوحی توسط مصطفی باباملکی تشکر و قدردانی بعمل آمد.

گالری پیدا نشد !
Happy
Happy
۰ %
Sad
Sad
۰ %
Excited
Excited
۰ %
Sleepy
Sleepy
۰ %
Angry
Angry
۰ %
Surprise
Surprise
۰ %