0 0
Read Time:۱ Minute, 13 Second

اولین دوره مسابقات مجازی قهرمانی کشور پاروزنه برداری ( جام غدیر ) در دو رده سنی بزرگسالان و جوانان طی روزهای ۱۶ و ۱۷ مرداد ماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری اجتماعی ورزشی ، جام ورزش ؛ محمد رضا امینی سر مربی تیم وزنه برداری استان کرمانشاه در حاشیه برگزاری مسابقات پارا وزنه برداری قهرمانی کشور که به صورت مجازی برگزار شد ، اظهار داشت : یکی از اهداف برگزاری این دوره از مسابقات بالا بردن آمادگی جسمانی ورزشکاران بشمار می‌رود ، در این مسابقات ابتدا از وزن کشی هر ورزشکار فیلم گرفته می شود.

وی افزود : هر ورزشکار در ۳ حرکت پشت سر هم وزنه را به بالای سر می برد و فیلم گرفته شده برای کمیته داوران ارسال و نفرات برتر از سوی این کمیته اعلام خواهد شد.

سر مربی تیم پاروزنه برداری استان کرمانشاه عنوان کرد : در این دوره از مسابقات ۱۰ ورزشکار در رده سنی بزرگسالان و ۲ ورزشکار در رده سنی جوانان حضور داشتند.

وی عنوان کرد: مسابقات در اوزان +۱۰۷-۱۰۷-۹۷-۸۸-۸۰-۷۲-۶۵-۵۹-۵۴-۴۹ برگزار می شود و در پایان حکم ، مدال و کاپ قهرمانی از سوی فدارسیون به نفرات و تیمهای برتر اهدا می شود.

وی تصریح کرد : از معایب برگزاری این مسابقات ، با توجه به مجازی برگزار شدن ، عملکرد حریفان و چینش وزنه ها قابل دیدن نمی باشد و این امر در کار مربیان خلل ایجاد می کند در کل دست مربی بسته است و فقط باعث بالا بردن آمادگی جسمانی ورزشکاران می شود.

About Post Author

مدیر مسوول : مهدی حشمتی

مهدی حشمتی مدیر مسوول پایگاه خبری جام ورزش - خبرنگار ، روزنامه نگار و عکاس ، ورزشی - دبیر سابق سرویس ورزشی روزنامه باختر - عضو رسمی انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشی ایران - عضو هیات رئیسه انجمن ورزشی نویسان استان کرمانشاه - عضو خانه مطبوعات استان کرمانشاه - عضو صندوق اعتباری هنر - عضو سامانه مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد - مدیر روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه
Happy
Happy
۰ %
Sad
Sad
۰ %
Excited
Excited
۰ %
Sleepy
Sleepy
۰ %
Angry
Angry
۰ %
Surprise
Surprise
۰ %