0 0
Read Time:۱ Minute, 12 Second

آیین تجلیل از شناگر بسیجی تاریخ ساز کرمانشاهی حضور در رقابت‌های جام جهانی شنا مسافت کوتاه ۲۰۲۱ قطر

به گزارش پایگاه خبری جام ورزش : علی سراوند قهرمان کرمانشاهی تاریخ ساز شد و جواز حضور در مسابقات جام جهانی مسافت کوتاه ۲۰۲۱ قطر را کسب کرد.

این مسابقات از پنجشنبه بیست و نهم مهر به میزبانی دوحه قطر آغاز شد و عصر روز شنبه یکم آبان ماه با پیگیری مرحله فینال این رقابت‌ها به پایان رسید.

علی سراوند ملی پوش کرمانشاهی در کنار دیگر ملی پوشان شنای ایران، برای اولین بار در تاریخ ورزش استان در رشته شنا، ورزشکاری از کرمانشاه بود که موفق شد به مرحله فینال مسابقات جهانی راه پیدا کند.

بعد از بازگشت سراوند از مسابقات جهانی قطر با حضور سردار ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و سرهنگ وحید نویدی معاون تربیت بدنی سپاه استان ، مراسم تجلیل از این قهرمان بسیجی بعمل آمد.

سردار ریحانی فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) در این دیدار از علی سراوند و دیگر ورزشکاران بپاس تلاش برای کسب عناوین قهرمانی در میادین بین المللی تشکر و قدردانی کرد و گفت : امروز حضور ورزشکاران ایرانی با اخلاق و منش پهلوانی در مسابقات متعدد با کسب عنوان قهرمانی افتخار بزرگیست که زیبنده جوان ایرانی است.

وی افزود : یکی از بزرگترین ارزش‌ها به اهتزار در آمدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در محل برگزاری مسابقات بین المللی ست که این امر باعث سربلندی، افتخار و عظمت ملت ایران است.

نگارنده خبر : مهدی حشمتی

Happy
Happy
۰ %
Sad
Sad
۰ %
Excited
Excited
۱۰۰ %
Sleepy
Sleepy
۰ %
Angry
Angry
۰ %
Surprise
Surprise
۰ %