0 0
Read Time:۱ Minute, 9 Second

بانوی قهرمان کرمانشاهی در مسابقات ووشو / ساندا قهرمانی کشور که بصورت مجازی برگزار شد، شرکت کرد و موفق به کسب جایگاه دوم شد.

به گزارش پایگاه خبری اجتماعی ، ورزشی جام ورزش : فاطمه فرازمند نیا در بخش ساندا ، در رده سنی نوجوانان با غلبه بر دیگر رقبای خود با اعلام نتیجه از سوی کمیته فنی و داوران ، موفق به کسب مدال نقره مسابقات مجازی قهرمانی کشور شد.

۵۷۰ ورزشکار در قالب ۲۴ استان در این مسابقات حضور به هم رساندند. نتایج نهایی این مسابقات نیز پس از داوری دقیق و کامل از سوی مسئولین برگزاری مسابقات اعلام شد.

در این دوره از رقابتها ۷۱ رشته ، در تمامی رده های سنی در بخش (ساندا و تالو ) در دو بخش آقایان و بانوان حضور داشتند، در کل ۱۵۰۰ دقیقه فیلم از سوی شرکت کنندگان ارسال شد و در هر رده سنی ۳ نفر ساندا کار و ۲ نفر تالوکار از هر استان مجاز به شرکت در مسابقات بودند.

مسابقات به اینصورت برگزار شد، که ورزشکاران با زمان ۲ دقیقه و ۵۰ ثانیه ، حالت گارد گرفتن ، ضربات دست ، ضربات پا ، ضربات دست و پا ترکیبی ، ۳۰ ثانیه حرکت روی سکو استراحت فعال ، ضربات به کیسه با دست و پا و کشتی را انجام دهند و در دو زاویه مختلف زاویه ۴۵ و صفر درجه با دو دوربین بدون قطع شدن و ادیت فیلم برداری نمایند و برای مسئولین برگزاری ارسال کنند.

خبرنگار : مهدی حشمتی

Happy
Happy
۰ %
Sad
Sad
۰ %
Excited
Excited
۰ %
Sleepy
Sleepy
۰ %
Angry
Angry
۰ %
Surprise
Surprise
۰ %